Produse Meniu
Sunteţi aici: > >

Despre Noi

 

Produse profesionale de unghii Mystic Nails

 

Activitatea zilnică: Distribui produse și accesorii profesionale pentru unghii în toată țara,fiind importator Mystic Nails în România.Ofer produse și servicii de calitate satisfăcând și cei mai exigenți clienți. Organizez cursuri de formare, specializare și de prezentare de noi tehnici de lucru și de design. 

Ce spun oamenii despre mine:Calitate premium,raport calitate preț excelent , creativitate,flexibilitate,munca mea este pasiunea mea.

Mentalitate:Doresc să ofer numai produse și servicii care respectă principiul: ,,Poti crea calitate numai utilizând cele mai bune resurse,având o atitudine profesională¨

Obiective:Scopul meu este să furnizez gama întreagă de produse și servicii de care are nevoie orice tehnician de unghii în cele mai avantajoase condiții.

Calificări:Toate produsele care au numele și logo Mystic Nails sunt verificate de un strict control de calitate și sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii de producție conform Directivelor Europene pentru produse cosmetice.

Interese:Sunt în căutare de distribuitori astfel încât tot mai mulți tehnicieni de unghii să se poata bucura de toate produsele care au numele și logo Mystic Nails.

S.C Mystic Nails S.R.L

C.U.I 3114324

J20/103/2013

Adresă sediu: Deva, Str. Duiliu Zamfirescu, Bl A6, sc 4, apt 64, Hd

Punct de lucru: Deva,Str. Mihai Viteazu, Bl. 40, Sc. a, Ap. 2, Hd

Telefon:0752.133365 sau 0755.150468

 

Categorie
Urmăreste-ne pe Facebook!