Produse Meniu

Termeni și Condiții / GPDR

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile de utilizare înainte de a continua cu plasarea unei comenzi. Ar trebui să continuați prin navigarea pe site doar dacă sunteți de acord cu termenii si condițiile prezentate mai jos putând fi considerate în relație contractuală între dumneavoastră, Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) al acestui webshop. Această documentație este valabilă doar în format electronic, pentru orice informație adițională legată de functionarea acestui website sau modalitățile de transport și plată vă rugăm să ne contactactați utilizând Formularul de contact.

 

Detalii Societate:

S.C Mystic Nails S.R.L

Sediu:Deva, Strada Duiliu Zamfirescu, Bl A6, Sc 4, Apt 64, Hunedoara

CUI: 31143124

Nr.Reg Com: J20/103/2013

E-mail:[email protected]

Website: www.mysticnailsromania.ro

Persoana de contact: Szep Ioana

OFERTĂ DE BUNURI ȘI SERVICII

Produsele afișate sunt disponibile la comandă online sau telefonică și sunt livrate prin Poșta Română sau Curier-Cargus.Toate prețurile conțin TVA.

Categorii de produse oferite:Geluri Uv, Pudră Acrilică, Gel Lac, Pigmenți de culoare, Vopsele acrilice, Tratamente, Nail Art, Accesorii, Lacuri de unghii

 

CONDITII DE UTILIZARE

   Vizitarea,cumpararea si folosirea produselor de pe siteul www.mysticnailsromania.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt scrise mai jos.www.mysticnailsromania.ro poate modifica in orice moment conditiile de utilizare fara a anunta in prealabil o notificare.

FURNIZARE DE SERVICII SI DREPTURI DE AUTOR

  Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) poate modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara a fi obligati sa faca in prealabil o notificare utilizatorilor in acest sens.Nu suntem responsabili pt eventualele erori aparute pe site din oricare motiv(modificari,setari,etc) cat nici faptul ca calculatorul dumneavoastra pateste ceva in care sunteti directionati pe site-ul nostru prini ntermediul altor site-uri(raspunderea o poarta integral site-urile respective).

   Toate informatiile care apar pe site-ul www.mysticnailsromanai.ro (poze,produse,graficaweb,scripturi,texte,butoane,programe,etc este proprietatea www.mysticnailsromania.ro,partenerilor si furnizarilor sai si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate industrial si intelectuala..Folosirea fara aprobarea in scris a Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului)a oricaror elemente afisate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 www.mysticnailsromania.ro nu raspunde de posibilele defectiuni ale produselor cumparate prin comanda de pe site,intreaga responsabilitate a posibilelor probleme,revenind producatorului si service-ului autorizat de acesta.La cerere sau cand este cazul produsele vor fi insotite de certificat de conformitate sau de garantie a produsului/produselor.

   Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) nu garanteaza ca are disponibile pe stoc toate produsele afisate pe site motiv pt care avem dreptul de a nu livra integral sau partial o anumita comanda in cazul in care furnizorul nu mai are pe stoc sau nu mai distribuie produsul dorit sau nu sunt disponibile in societatea noastra din alte motive(epuizarea ofertei,epuizarea stocului,etc).Daca plata se face in avans,clientul are dreptul a de primi banii platiti pt produsul indisponibil.In cazurile in care produsele nu se pot livra clientul are dreptul sa ceara banii inapoi,dar nu si alte despagubiri..Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate pt acele produse de la respectivul client.

    Cumparatorul este obligat sa controleze in momentul prelucrarii coletului starea acestuia,orice neregula fiind reclamata in scris firmei de curier.Orice reclamatie ulterioara nu este suportata de societatea noastra.

     Dupa expedierea produselor,societatii nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea baniilor .

    In cazul in care datelele,detaliile,greselile de tiparire sau tot ceea ce este legat de produse direct sau indirect nu sunt corecte nu ne asumam responsabilitatea.In cazul in care preturile produselor sunt introduce gresit in baza de date si afisate gresit pe site ne asumam dreptul de a anula comanda produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp de eroarea aparuta,daca livrarea nu s-a facut inca.Daca livrarea s-a efectuat ne asumam responsabiliatea de a remedia problema la urmatoarea comanda sau de a returna banii inapoi.

  Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi declarati responsabili pt nici un fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site,produse pt care nu oferim nici o garantie,expresa sau implicita cat nici pt utilizarea incorecta a produselor,in afara de scopul lor.

   Nu ne asumam responabilitatea in cazul in care culorile diverselor produse nu corespund cu culoarea produselor in realitate.

DATE PERSONALE

   Datele  personale ale utilizatorului pot sa fie folosite de catre Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) furnizorii sai numai in scopul declarant acestui site.Informatiile din contul de inregistrare,precum si datele din formularul de comada vor fi folosite pt a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,informari despre eventualele promotii,etc.

Frauda

   Orice incercare de a modifica continutu si de a folosi site-ul www.mysticnailsromania.ro de, de a accesa datele personale ale altui utilizatorsau de a afecta performantele serverului de pe care ruleaza site-ul www.mysticnailsromania.ro va fi considerat o tentative de frauda a site-ului www.mysticnailsromania.ro si va pune in miscare cercetarea penala a aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

  Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte personae juridice sau fizice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare

Litigii

 Orice litigiu aparut intre Clienti si Sc Mystic Nails Srl va fi rezolvat pe cale amiabila.In care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila competenta revine instantelor de judecata romane.

ACCESUL LA SITE

     Societatea noastra garanteaza utilizatorului pe acest site un acces limitat in interes personal,dar nu ii ofera dreptul de a :descarca,modifica,reproduce,copia,vinde/revinde,exploata partial sau integral site-ul in orice alta maniera,in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii noastre,fara acordul scris al acesteia.

DISPOZITII FINALE

  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii,clientul este obligat sa accepte fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.

SECURTATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

   Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

   Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) pt. a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului) in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Mystic Nails Romania s.r.l. (în calitate de Distribuitor) și Mystic Nails Hungary Bt. (în calitate de proprietar al serverului)  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.mysticnailsromania.ro

  De asemenea, mysticnailsromania.ro nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare

Informatii colectate

Colectarea datelor personale de catre www.mysticnailsromania.ro se face prin trei modalitati:

  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati www.mysticnailsromania.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dumneavostra.
  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de SC Mystic Nails Srl și Mystic Nails Hungary Bt. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.mysticnailsromania.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei, SC Mystic Nails SRL si Mystic Nails Hungary BT inregistrand aceste date.

Nu avem permisiunea de a colecta date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

Cookie-uri

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. Dacă nu doriţi informaţii colectate prin utilizarea de Cookies, există în multe browsere un procedeu simplu care vă permite să respingeţi sau să acceptaţi caracteristicile/funcţiile Cookies. Dar vă rugăm să reţineţi că Cookies ar putea fi necesare pentru a vă putea furniza anumite facilităţi ale serviciilor noastre online.

Www.mysticnailsromania.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra.

Mai multe detalii despre cookie la categoria Despre Cookie

Ordinul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului nr. 433/2009

In temeiul art. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. 5 alin. (5) din Hotararea Guvernului nr. 284/2009 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor,

presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor emite prezentul ordin.

Art. 1. — (1) Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon TEL INFO — CONSUMATOR: 0800 080 999 — linie telefonica cu apelare gratuita, precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 2. — Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 3. — Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Art. 4. — Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Art. 5. — La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 535/2001 privind unele masuri de informare a consumatorilor, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 4 din 7 ianuarie 2002.

GPDR

Politica de confidențialitate

 

  1. Definiții

 

  1. Utilizator / Persoană de date: orice persoană particulară care poate fi identificată direct sau indirect prin intermediul datelor cu caracter personal;
  2. Date personale: date care pot fi aplicate unui utilizator; în special numele utilizatorului respectiv, atributul său de identificare sau una sau mai multe informații referitoare la caracteristicile fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale ale utilizatorului, precum și concluzia trasă din aceste date;
  3. Acord: declarația voluntară și definitivă a intenției utilizatorului, care se întemeiază pe informații suficiente și în care utilizatorul oferă un acord ambiguuos gestionării complete sau parțiale a datelor sale personale;
  4. Dezacord: obiecția utilizatorului față de gestionarea datelor sale personale, cererea de întrerupere a gestionării respectivelor date sau ștergerea completă a acestor date;
  5. Manager de date / furnizor de servicii / colector: o persoană fizică/juridică sau o organizație care nu se califică drept persoană juridică; care determină scopul gestionării datelor în mod independent sau cu alții; decide și execută în mijloacele de gestionare a datelor (inclusiv dispozitivul folosit) sau are aceste mijloace executate de procesorul de date alocat;
  6. Gestiunea datelor: orice operațiune sau colectiv de operațiuni executate pe date; cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, interogarea, transmiterea, publicarea, sincronizarea, conectarea, clasificarea, ștergerea, fragmentarea datelor și prevenirea utilizării în continuare a datelor, realizarea unei fotografII, înregistrări audio/video sau înregistrarea caracteristicilor fizice pentru identificarea utilizatorului (de exemplu: degetul sau amprenta manuală, mostra de ADN, scanarea irisului);
  7. Prelucrarea datelor: îndeplinirea sarcinilor tehnice legate de gestionarea datelor, independentă de mijloacele utilizate și instrumentul utilizat, precum și de locul de aplicare, presupunând că sarcina tehnică a fost efectuată pe date;
  8. Procesor de date: o persoană particulară sau juridică; sau organizație care nu se califică drept persoană juridică; care prelucrează date conform contractului încheiat cu administratorul de date - presupunând o încheiere legală a contractului;
  9. Redirecționarea datelor: furnizarea accesului la datele pentru o terță parte definită;
  10. Publicarea datelor: asigurarea accesului la date pentru oricine;
  11. Ștergerea datelor: datele de redare nerecunoscute într-o astfel de măsură încât nu este posibilă reconstrucția acestora;
  12. Clasificarea datelor: atribuirea unui semnal de identificare a datelor pentru restricții finale sau temporare privind accesul la acestea;
  13. Distrugerea datelor: distrugerea fizică completă a operatorului de date care transportă datele în cauză;
  14. Terț: o persoană fizică sau juridică; sau organizație care nu se califică drept persoană juridică; care nu este echivalentă cu utilizatorul, cu managerul de date sau cu procesorul de date;
  15. Incidentul privind securitatea datelor: gestionarea sau prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, prin urmare accesul, schimbarea, transmiterea, publicarea, ștergerea sau mărunțirea neautorizată; sau ștergerea și fragmentarea accidentală a datelor menționate;

 

  1. Detaliile de contact ale furnizorului de servicii ca Manager de date
  1. Numele furnizorului de servicii: .............................. S. C. Mystic Nails S.R.L ("Furnizorul de servicii" de mai jos)
  2. Prestațiile furnizorului de servicii: ......................... Str. Mihai Viteazu, Bl. 40, Sc. A, Ap 2, Deva, Hunedoara
  3. Persoana de contact: ............................................. Szep Ioana
  4. Numărul de înregistrare al societății: ............................J20/103.2013
  5. CUI:............................................... 31143124
  6. Denumirea autorității însărcinate cu înregistrarea: ....................... Registrul Comertului Deva
  7. Adresa de e-mail a Furnizorului de servicii pentru utilizatori: ..... [email protected]
  8. Număr de telefon: .............................................. 0752.133365

 

  1. Tipurile de date cu caracter personal solicitate, obiectul, titlul legal și perioada de timp a gestionării datelor cu caracter personal

 

            Gestionarea datelor de către furnizorul de servicii are loc în conformitate cu Legea  677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date care prevede că utilizatorul oferă în mod voluntar datele sale cu caracter personal în servicii legate de tranzacționarea pe cale electronică , referitoare la societatea informațională,

Furnizorul de servicii nu verifică validarea datelor personale. Numai furnizorul de date cu caracter personal - adică. Utilizator - este responsabil pentru acuratețea acestor date. Orice instanță de furnizare a adresei de e-mail a unui utilizator, furnizorul își asumă responsabilitatea că ei și numai ei vor fi utilizatorii serviciului de la acea adresă de e-mail. Orice răspundere privind semnarea de la adresa de e-mail furnizată revine furnizorului adresei de e-mail.

      C.1. Detaliile tehnice ale utilizatorilor acestui Webshop

  În timpul utilizării webshop-ului, furnizorul de servicii înregistrează adresa IP a utilizatorului, perioada de utilizare a acestuia (inclusiv timpul de începere și sfârșit), precum și tipul de browser și sistemul de operare utilizat - atât tehnic cât și statistic motive pentru a determina comportamentul utilizatorilor. Aceste date sunt salvate periodic și automat de către sistem. Sistemul nu combină aceste date cu cele furnizate la înregistrare sau utilizare. Numai furnizorul de servicii are acces la aceste date care sunt stocate pe serverele noastre sigure.

C.2. Cookies

Furnizorul de servicii stochează pachete de date mici pe computerul utilizatori care ajută funcționarea magazinului web.

C.3. Înregistrarea magazinului

Datele personale pe care le colectăm: În magazinul web puteți plasa o comandă cu sau fără înregistrare. În ambele cazuri, colectăm și gestionăm următoarele date ca manipulator de date: prenumele, numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, domiciliu, codul poștal, oraș, adresa IP (Sistemul o înregistrează la momentul înregistrării în scopuri statistice)

   În calitate de utilizator înregistrat, utilizatorii acceptă ca furnizorul de servicii să stocheze și să gestioneze datele personale atâta timp cât utilizatorul nu șterge contul. Dacă utilizatorul efectuează o comandă fără înregistrare, furnizorul șterge datele personale după 5 zile lucrătoare. Alternativ, ștergem conturile după 5 ani de inactivitate.

   Aceste date personale sunt stocate pentru a identifica utilizatorii și ordinea acestora și pentru a livra produsele comandate. Adresa de e-mail trebuie, de asemenea, să informeze utilizatorul despre starea comenzii. Utilizatorul poate furniza și alte adrese de facturare. Datele sunt solicitate pentru descoperire, facturare și contactare.

   Utilizatorul asigură parola necesară pentru a accesa contul. Parola poate fi modificată după conectarea pe pagina profilului. De asemenea, detaliile personale pot fi modificate în pagina Contul meu.Datele vor fi șterse după 5 ani de inactivitate sau la solicitarea Utilizatorului.

   Condițiile menționate mai sus nu se aplică celorlalte date furnizate de utilizator pe diferite formule și, de asemenea, nu se aplică datelor care trebuie păstrate din cauza dreptului contabil.

   Ștergerea și interzicerea datelor pot fi solicitate la adresa de e-mail [email protected]. Datele vor fi șterse / interzise după 5 zile de la solicitarea ștergerii.

 

       C.4.  Buletin informativ

Datele personale colectate de la newsletter-ul nostru : Adresa de e-mail, prenumele, numele de familie, numărul de telefon (opțional). Abonarea la un buletin informativ se poate face în mod voluntar. Pentru a comanda acest serviciu, utilizatorul trebuie să furnizeze numele complet și adresa de e-mail.

Furnizarea unui număr de telefon este opțională și este necesară numai dacă utilizatorul dorește să fie remarcat cu privire la cele mai importante schimbări și informații din mesaj.

 Accesibilitatea datelor: Dezabonarea de la newsletter este posibil la sfârșitul fiecărui buletin informativ sau poate fi solicitat în serviciul nostru pentru clienți. Pentru a șterge sau a exporta datele, puteți contacta serviciul de relații cu clienții sub orice formă de contact detaliat în secțiunea B.

C.5. Contact

În caz de anchetă, vă rugăm să ne contactați la datele de contact furnizate la secțiunea B, unde poate fi contactat furnizorul de servicii. În cazul oricărei probleme sau întrebări , furnizorul de servicii șterge toate mesajele primite care conțin numele și adresa de e-mail a expeditorului în cel mult 90 de zile de la sosirea acestuia la sediu.

 D. Procesarea datelor

 Sistemul de curierat ca procesator de date:

Datele transmise: Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele de facturare, țara, codul poștal, orașul, adresa.

Receptor de date este URGENT CARGUS SA, societate cu sediul in Magurele, Sos.Atomistilor nr.99-115, Corp C1, Jud.Ilfov, J23/344/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO 3541906,

Datele transmise pentru contabilitate:

Datele transmise: Numele, prenumele, numărul de telefon, cnp, adresa de e-mail, numele de facturare, țara, codul poștal, orașul, adresa, altă adresă. Baza legală a expedierii: contractul de completare, cerințele legale pentru gestionarul de date, protecția interesului.

Furnizorul de servicii întotdeauna creează factură a comenzilor completate care conține datele utilizatorilor. Contabilitatea primește datele utilizatorilor cu facturile ca procesor de date. Contabilitatea nu ține facturile, după finalizarea procesului statistic, contabilitatea livrează facturile înapoi la furnizorul de servicii. Furnizorul de servicii ține facturile într-un dulap închis care poate fi accesat numai de către Ioana Szep sau Furdui Voichita.

  1. ..
  2. Stocarea și securitatea datelor

Furnizorul de servicii gestionează în principal datele site-ului. Datele sunt stocate pe un server securizat.

Stocarea datelor 1: Datele furnizate în magazinul web sunt stocate pe servere securizate și nu pot fi accesate de o terță parte. Serverele sunt găzduite de: Szalma László EV. (dite / address: Ungaria - Csongrádi sgt. 120 / B 7/21) care, în circumstanțe speciale pot și trebuie să aibă acces la datele furnizate de utilizator, de exemplu, sunt solicitate de autoritățile polițienești. În acest sens Szalma László EV. id un procesor de date și nu se ocupă de datele.

 G    Dreptul utilizatorilor, recurs legal

F.1. Dreptul de a fi informat

Utilizatorul are dreptul să obțină de la prestatorul de servicii o confirmare a faptului dacă datele cu caracter personal care îl privesc sau nu sunt procesate și, dacă este cazul, accesul la datele cu caracter personal și următoarele informații: scopurile prelucrării; categoriile de date cu caracter personal vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi dezvăluite datele cu caracter personal, în special destinatarii din țări terțe sau organizații internaționale; dacă este posibil, perioada prevăzută pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade; existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea de către operator a datelor cu caracter personal sau limitarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau de a se opune unei astfel de prelucrări; dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere; în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile cu privire la sursa acestora; existența unei decizii automate, inclusiv a profilării, și, cel puțin în acele cazuri, informații relevante despre logica implicată, precum și semnificația și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

F.1.2. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate unei țări terțe sau unei organizații internaționale, persoana vizată are dreptul de a fi informată cu privire la garanțiile corespunzătoare, în conformitate cu articolul 46, referitoare la transfer. Operatorul furnizează o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul unei prelucrări.

 F.1.3. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizată, operatorul poate percepe o taxă rezonabilă pe baza costurilor administrative. În cazul în care persoana vizată depune cererea prin mijloace electronice și dacă persoana vizată nu solicită altfel, informațiile se furnizează într-o formă electronică utilizată în mod obișnuit.

F.1.4 Dreptul de a obține o copie menționată la punctul F.1.3 nu afectează în mod negativ drepturile și libertățile altora.

F.2. Dreptul la rectificare

Persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal care îi privesc. Ținând cont de scopurile prelucrării, persoana vizată are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

 F.3. Dreptul de a fi șters ("dreptul de a fi uitat") Persoana vizată are dreptul să obțină de la operator o ștergere a datelor cu caracter personal care o privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate atunci când se aplică unul dintre următoarele motive: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod; persoana vizată retrage consimțământul în cazul în care nu există alt motiv juridic pentru prelucrare; persoana vizată obiectează procesării în cazul în care nu există motive legale întemeiate pentru prelucrare sau persoana vizată obiectează procesării; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru respectarea unei obligații legale din dreptul Uniunii sau al statului membru la care este supusă controlorul; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale. În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat să ștergă datele cu caracter personal, controlorul, luând în considerare tehnologia disponibilă și costurile de punere în aplicare, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești controlori a oricăror legături, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal. Motivele menționate mai sus nu se aplică în măsura în care este necesară prelucrarea: pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și la informare; pentru respectarea unei obligații legale care impune prelucrarea de către legislația Uniunii sau a statului membru la care este supus operatorul sau pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interesul public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului; din motive de interes public în domeniul sănătății publice; în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, în măsura în care este posibil ca dreptul să facă imposibilă sau să aducă atingere grav atingerii obiectivelor acestei prelucrări; sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

F.4. Dreptul la restricționarea prelucrării

Persoana vizată are dreptul să obțină de la operator o restricție privind prelucrarea în cazul în care se aplică una dintre următoarele: exactitatea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru o perioadă care permite controlorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită, în schimb, restricționarea utilizării acestora; controlorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; persoana vizată a formulat obiecții cu privire la prelucrarea în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului au o influență asupra celor ale persoanei vizate. În cazul în care prelucrarea a fost restricționată, aceste date cu caracter personal, cu excepția stocării, sunt prelucrate numai cu consimțământul persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor de despăgubire sau pentru protecția drepturilor altei persoane fizice sau juridice sau motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru. Persoana vizată care a obținut o restricție de prelucrare este informată de către operator înainte de ridicarea restricției de prelucrare.

F.5. Obligația de notificare privind rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării

Operatorul comunică orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau restricție de procesare fiecărui destinatar căruia i-au fost comunicate datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat. Operatorul informează persoana vizată despre acești destinatari, în cazul în care persoana vizată o solicită

F.6. Dreptul la transferabilitatea datelor

Persoana vizată are dreptul de a primi datele personale care o privesc, pe care le-a furnizat unui controlor, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină, și are dreptul să transmită aceste date altui controlor fără împiedicarea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care: prelucrarea se face pe baza consimțământului sau a unui contract; prelucrarea se face prin mijloace automate. În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor, persoana vizată are dreptul să transmită datele personale direct de la un operator la altul, atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. Exercitarea dreptului nu aduce atingere. Acest drept nu se aplică prelucrării necesare pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității publice conferite operatorului. Dreptul la care se face referire nu trebuie să afecteze negativ drepturile și libertățile altora.

F.7. Dreptul la obiecție

Persoana vizată are dreptul să se opună, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv pe baza acestor dispoziții. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează motive legitime convingătoare pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale. În cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, persoana vizată are dreptul să se opună în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare, care include profilarea în măsura în care este legată de o astfel de comercializare directă. În cazul în care persoana vizată obiectează la prelucrarea în scopuri de marketing direct, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate în astfel de scopuri. Cel mai târziu, în momentul primei comunicări cu persoana vizată, dreptul este adus explicit în atenția persoanei vizate și trebuie prezentat în mod clar și separat de orice altă informație. În contextul utilizării serviciilor societății informaționale și fără a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, persoana vizată își poate exercita dreptul de a formula obiecții prin mijloace automatizate, utilizând specificații tehnice. Atunci când datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice, persoana vizată are, din motive legate de situația sa particulară, dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite din motive de interes public.

F.8. Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea

  Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilul, care produce efecte juridice care îi privesc sau o afectează în mod semnificativ în mod similar. Acest lucru nu se aplică în cazul în care decizia: (a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date; (b) este autorizată de legislația Uniunii sau de statul membru la care este supusă controlorul și care prevede, de asemenea, măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime; sau (c) se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate. În cazurile menționate la literele (a) și (c), operatorul de date pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile și interesele legitime ale subiectului vizat, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea operatorului, să-și exprime punctul de vedere și să conteste decizia. Deciziile nu se bazează pe categorii speciale de date cu caracter personal, cu excepția cazului în care există măsuri adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate, precum și interesele legitime.

Persoanele vizate / utilizatorii își pot exercita dreptul la oricare din contactele enumerate în secțiunea B.

Remediu legal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania

 

Detaliile de contact ale proprietarului ca procesor de date

 

Numele Proprietarului: .............................. Mystic Nails Ungaria Bt.

Prestațiile proprietarului: ......................... 6724 Szeged, Árvíz u .. 61.

Persoana de contact: ............................................. Daniel Döme

Numărul de înregistrare al societății: ............................ 06-06-007078

TVA:............................................... .. 21737857-2-06

Denumirea autorității însărcinate cu înregistrarea: ....................... Curtea de Conturi a Registrului Societății din Szeged (6722 Szeged, Tábor u. 4.)

Adresa de e-mail pentru utilizatori: ..... [email protected]

Număr de telefon: .............................................. 003670 / 336-4709

Acest document explică politica noastră privind orice informații personale pe care ni le-ați putea furniza când vizitați acest site. Scopul nostru este de a vă proteja informațiile. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii Politicii de confidențialitate a furnizorului / proprietarului online, după cum se arată mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați acest site.

  Când desfășurați anumite activități pe acest site, cum ar fi înregistrarea, comandarea produselor sau introducerea de concursuri, furnizorul / proprietarul vă poate cere să furnizați anumite informații despre dvs. prin completarea și trimiterea unui formular online. Este complet opțional pentru dvs. să vă angajați în aceste activități. Dacă alegeți să desfășurați aceste activități, furnizorul / proprietarul poate solicita să ne furnizați informații personale, cum ar fi numele dvs., adresa poștală, adresa de e-mail și alte informații personale de identificare.

Furnizorul / proprietarul colectează aceste informații pentru a vă înregistra și susține participarea la activitățile pe care le selectați. Dacă comandați un produs, de exemplu, informațiile sunt utilizate pentru a vă trimite prin poștă articolele comandate și pentru a vă oferi orice beneficii care pot fi puse la dispoziția utilizatorilor înregistrați. Dacă introduceți un concurs, se colectează informații pentru a califica intrarea și pentru a vă contacta în legătură cu concursul sau premii. Furnizorul / proprietarul utilizează, de asemenea, informațiile pe care le furnizați ca parte a efortului nostru de a vă informa cu privire la ofertele speciale și alte produse și servicii Mystic Nails.

Furnizorul / proprietarul recunoaște și apreciază importanța utilizării responsabile a acestor informații. Dacă nu doriți ca informațiile pe care le furnizați Furnizorului / Proprietarului să vă fie folosite pentru a vă informa despre alte produse și oferte speciale și vă indicați această preferință atunci când ne furnizați informațiile, vă vom onora preferințele.

Furnizorul / proprietarul colectează aceste informații pentru a vă înregistra și susține participarea la activitățile pe care le selectați. Dacă comandați un produs, de exemplu, informațiile sunt utilizate pentru a vă trimite prin poștă articolele comandate și pentru a vă oferi orice beneficii care pot fi puse la dispoziția utilizatorilor înregistrați. Dacă introduceți un concurs, se colectează informații pentru a califica intrarea și pentru a vă contacta în legătură cu concursul sau premii. Furnizorul / proprietarul utilizează, de asemenea, informațiile pe care le furnizați ca parte a efortului nostru de a vă informa cu privire la ofertele speciale și alte produse și servicii Mystic Nails.

Furnizorul / proprietarul recunoaște și apreciază importanța utilizării responsabile a acestor informații. Dacă nu doriți ca informațiile pe care le furnizați Furnizorului / Proprietarului să vă fie folosite pentru a vă informa despre alte produse și oferte speciale și vă indicați această preferință atunci când ne furnizați informațiile, vă vom onora preferințele.

Categorie
Urmăreste-ne pe Facebook!