Produse Meniu

Sensitive Cleaner- Hipoalergenic - 200ml

Sensitive Cleaner- Hipoalergenic - 200ml Click pentru mărire
Preţ:
45,00 RON
Model: SCH200
Stoc: In Stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător:
Mystic Nails
Data așteptată pentru livrare: 25 Iunie 2024
Descriere

Sensitive Cleanser - Hipoalergenic este un degresant pentru materiale tehnice hipoalergenic dovedit, certificat printr-un test de laborator internațional acreditat!*

Sensitive Cleanser este alegerea ideală pentru orice salon de unghii profesional care dorește să îndepărteze un strat de gel lipicios și să obțină un finisaj lucios. Acest lichid incolor și inodor a fost special formulat pentru a fi utilizat cu gama Fill&Form, garantând o aderență excelentă și o strălucire strălucitoare materialului unghiilor. Datorită formulării sale perfecte, asigură siguranță si o utilizare eficienta in timpul utilizarii.

* Testul hipoalergenic implică testarea produsului timp de 48-72 de ore pe un minim de 40 de persoane care au prezentat anterior simptome alergice. Voluntarii testați sunt toate persoanele care suferă de dermatită atopică, alte dermatite de contact (dermatită de contact, eczemă de contact) sau hipersensibilitate la alte produse cosmetice, de uz casnic și de curățare sau alte iritații ale pielii!

În timpul testului, au fost înregistrate 0 (zero!) cazuri de iritație, sensibilizare sau reacții alergice și, ca urmare, produsul a primit clasificarea hipoalergenică oficială, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat in siguranta!

Recenzii
Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzieI agree that my data will be proceessed the way it is written in privacy policy.
Categorie
Ultimele produse vizualizate
Urmăreste-ne pe Facebook!